7. NO TRACTION WEEKEND & 10 godina AK NO TRACTION

🌟 Prijave su otvorene! 🌟 Tko prvi, njemu mjesto!

🎉 Pripremite se za nezaboravan vikend pun adrenalina, zabave i nevjerojatnih automobila! 🎉

S ponosom najavljujemo 7. No Traction Weekend i 10 godina AK No Traction koji će se održati 3. i 4. kolovoza 2024. na legendarnoj lokaciji Brodogradilište Uljanik u Puli.

Ovo je događaj za sve ljubitelje automobila i tuninga! Što možete očekivati od ovog spektakla?

🚗 Style show natjecanja: Bit ćete oduševljeni vozilima koja su prava umjetnost na četiri kotača. Prijave za style show odvijat će se kod naših hostesa na info štandu.

🚗 Drift Show: Za ljubitelje adrenalina pripremili smo drift show koji će vas ostaviti bez daha! Uživajte u akrobacijama na četiri kotača dok majstori drifta pokazuju svoje vještine u kontroliranom kaosu. Zvuk guma koje škripe, dim i uzbuđenje u zraku – ovo jednostavno ne smijete propustiti!

🎮 Društvene igre i natjecanja: Osim divljenja prekrasnim automobilima, imat ćete priliku okušati se u raznim društvenim igrama i natjecanjima. Pokažite svoje vještine i osvojite sjajne nagrade! Prijave za društvene igre odvijat će se kod naših hostesa na info štandu.

🎶 No Traction Party: Subota i nedjelja navečer rezervirane su za super zabavu. Ponesite svoju najbolju plesnu energiju jer ćemo se zabavljati do kasnih sati uz najbolju glazbu.

🕒 Vrijeme leti, mjesta nestaju! 🕒 Ne čekajte, budite brzi i osigurajte svoje mjesto!

👉 🔻 Prijavite se odmah! 🔻👈

Prijavite se sada i budite dio povijesti i vikenda koji ćete pamtiti cijeli život!