Auto klub No Traction upisuje nove članove

Iza sve popularnijeg Auto Kluba NO Traction još je jedna uspješna sezona. Klub je zahvalan svim svojim vozačicama, vozačima i ostalim članovima a isto tako i svima koji ih podržavaju sve ove godine. Nedavno održana izborna skupština potvrdila je Igora Lisicu na novi mandat predsjednika ovog sve uspješnijeg pulskog kluba. Na mjesto glavnog tajnika odabran je Saša Pokos a sportska tajnica postala je Dubravka Družeta. Kako vole reći za sebe “mali klub sa velikim srcem”, za kraj godine održan je domjenak za aktivne članove a potom No Traction party za sve u pulskom Old Friends Clubu.

Igor Lisica, predsjednik Kluba (Foto: Mladen Lamesic)

Iza nas je deveta sezona koja je prošla zaista odlično; kazao nam je Igor Lisica. Zahvaljujem svim našim članovima na izvrsnoj suradnji a našim vozačicama i vozačima na izvrsnim rezultatima za naš mali klub. Posebne zahvale idu našim sponzorima i svima koji podržavaju naš rad na bilo koji način. Na prvom mjestu nam je uvijek zadovoljstvo naših članova i stoga me posebno veseli činjenica da rastemo iz godine u godinu. 

Protekle sezone natjecali smo se u formula driver kupu i drift challengeu. Prema privremenim rezultatima u konkurenciji 30-ak klubova iz Hrvatske i regije, treći smo klub u ukupnom poretku klubova na Formula driver kupu, dok je Ivan Višković na prvom mjestu u klasi 1. U osmom mjesecu protekle godine organizirali smo odlično posjećen 5. No Traction Weekend. Nakon dvije godine pauze zbog covida, imali smo rekordan broj posjetitelja, što nam daje dodatnu motivaciju da sljedeći bude još bolji sa nekim novim iznenađenjima.

Osim službenih natjecanja, dio članova prisustvovao je car show susretima, vozili smo puno na track dayevima a na nekolicini utrka nastupali smo kao promo vozači.

Planovi za predstojeću sezonu su veliki. U skorijoj budućnosti, otvorit ćemo prijave za treninge sigurne vožnje za sve mlade vozače i one koji će to tek postati. Trenutno slažemo natjecateljski tim i ovom prilikom pozvao bi sve zainteresirane da se učlane u naš klub i postanu dio No Traction teama.

 

No Traction Team

Članom se može postati ispunjavanjem pristupnice na službenim stranicama kluba (www.aknotraction.hr) i uplatom članarine od 30€ za postojeće članove i 40€ (10€ upisnina i 30€ članarina) za nove. Postoje nekoliko kategorija članstva: možete odabrati biti natjecatelj ili ukoliko se ne želite natjecati, postati redovan član i sudjelovati u svim aktivnostima Kluba.

Možete nas jednostavno podržati bez ikakvih članskih obaveza.

Svi redovni članovi na poklon dobivaju majicu i pregršt dobre zabave tijekom cijele sezone, za kraj nam je kazao Lisica.